Een Adria camper kopen

Het merk Adria bestaat al sinds 1965, toen de Joegoslavische firma IMV de allereerste Adria caravan presenteerde op een beurs in Stockholm. Heel wat jaren werden er alleen caravans gebouwd, maar sinds de jaren ’80 zijn daar ook Adria campers bijgekomen. De eerste modellen waren de Adriatik 420 en de 450. Sindsdien zijn er vele modellen en typen Adria campers gemaakt, zowel half-integralen en buscampers, als alkoof campers en integrale campers.

Adria is een van de meest verkochte merken in Europa, in Nederland zelfs het best verkocht. Elke Adria camper is ontworpen met veel aandacht voor ruimte en kwaliteit. Dat betekent dat je tijdens je kampeervakantie kunt genieten van comfort. Een nieuwe generatie campers zijn de half-integraal campers Adria Coral. Een compactere manier van kamperen biedt de Adria Twin, een veel geziene buscamper. Voor juist meer luxe is de integraal camper Adria Sonic een goede keuze. Maar er zijn nog vele andere soorten en modellen op de markt. Ook op Campers.nl kun je kiezen uit een groot aantal Adria campers. Dit zowel nieuws als tweedehands.

Benieuwd welke Adria campers er te koop staan? Klik op onderstaande links om de verschillende typen en modellen te bekijken.

Campers gevonden

Filteren

Van:
Tot:

resulaten

Ontvang nieuw aanbod per e-mail
Getoonde advertenties: - van
campers gevonden. Klik hier voor de resultaten.