Een Dethleffs camper kopen

Wist je dat Dethleffs de uitvinder van de caravan is? In 1931 luidde het merk een nieuwe manier van kamperen in: comfortabel overnachten in de natuur in de allereerste ‘woon-auto’. De productie van alle Dethleffs caravans en later ook Dethleffs campers wordt sinds de start in Isny im Allgäu gedaan. Aangezien deze Duitse plaats een populaire wintersportbestemming is, zijn de meeste Dethleffs campers en caravans goed geschikt voor winterkamperen. Bijvoorbeeld door een bijzonder goed geïsoleerde opbouw, een comfortabele warmwaterverwarming, of een binnenliggende vuilwatertank.

Natuurlijk kun je ook in alle andere seizoenen een heerlijke kampeervakantie beleven in een Dethleffs camper. En je hebt alle keuze: er zijn veel soorten en modellen Dethleffs campers te koop. Of je nu een Dethleffs half-integraal wilt, een alkoof of juist een integraal. De bouw van Dethleffs campers is meestal op basis van een Ducato III, maar ook Iveco en Mercedes worden gebruikt. Op Campers.nl kun je kiezen uit een groot aantal Dethleffs campers, tweedehands of nieuw, via dealers of particulieren.

Benieuwd welke Dethleffs campers er te koop staan? Klik op onderstaande links om de verschillende typen en modellen te bekijken.

Campers gevonden

Filteren

Van:
Tot:

resulaten

Ontvang nieuw aanbod per e-mail
Getoonde advertenties: - van
campers gevonden. Klik hier voor de resultaten.