Een Volkswagen camper kopen

Wie kent hem niet: de Volkswagen camper. Het bekende camperbusjes is zeker wel een icoon te noemen. Niet voor niets is deze compacte camper ongekend populair. Alleen al het uiterlijk van Volkswagen campers geeft direct een vakantiegevoel. De oorsprong van de Volkswagen camper ligt in de jaren 50. Toen bracht Westfalia de eerste Volkswagen camper op de markt: de T1 werd omgebouwd tot camper. Daarna volgende de T2, de T3 en de T4. Deze laatste kwam in de jaren 90 uit, waarin de motor naar voren in de camper werd geplaatst. Deze campers kregen de naam California.

Vervolgens werd in 2004 de Volkswagen California T5 camper gelanceerd, de eerste camper die door Volkswagen zelf is gebouwd. Hiermee is Volkswagen het eerste automerk dat zelf campers bouwt. Na de California T5 volgde in 2015 de T6 en in 2019 de T6.1. Op Campers.nl kun je kiezen uit allerlei modellen Volkswagen California campers. Of je nu wilt kopen of huren en of je nu op zoek naar een tweedehands of nieuwe camper: je hebt alle keuze.

Benieuwd welke Volkswagen campers er te koop staan op Campers.nl? Klik op onderstaande links om de verschillende modellen te bekijken.

Campers gevonden

Filteren

Van:
Tot:

resulaten

Ontvang nieuw aanbod per e-mail
Getoonde advertenties: - van
campers gevonden. Klik hier voor de resultaten.