Een Carthago camper kopen

Het Duitse bedrijf Carthago Reisemobilbau werd in 1979 opgericht door Karl-Heinz Schuler. Carthago campers zijn premium campers, zowel de integraal campers als de half-intergraal campers die Carthago op de markt brengt. Carthago campers staan bekend om de lichtgewicht bouwwijze. Door innovaties wegen de campers ieder modeljaar minder dan het jaar ervoor. Een Carthago camper combineert een knusse woonsfeer en hoge functionaliteit met topklassetechniek. Bij de bouw wordt gebruik gemaakt van eersteklas materialen en hoogwaardige afwerking.

Een bekend model is de Carthago C-Compactline. Een super lichtgewicht integraal camper die geschikt is voor de stad, doordat hij 15 cm minder buitenbreedte heeft dan de andere modellen. De Carthago C-Tourer is een all-round lichtgewicht camper die zeer veel wooncomfort biedt tijdens je kampeervakantie. Deze Carthago C-Tourer is trouwens ook als half-integraal camper verkrijgbaar: de Carthago C-Tourer T. Een andere half-integraal van Carthago is de Chic C-line T. Ook op Campers.nl kun je kiezen uit een groot aantal Carthago campers, zowel integralen als half-integralen, nieuw of tweedehands.

Benieuwd welke Carthago campers er te koop staan? Klik op onderstaande links om de verschillende typen en modellen te bekijken.

Campers gevonden

Filteren

Van:
Tot:

resulaten

Ontvang nieuw aanbod per e-mail
Getoonde advertenties: - van
campers gevonden. Klik hier voor de resultaten.