Een LMC camper kopen

De oorsprong van LMC (Lord Münsterland Caravan) ligt in de jaren ‘50 waar twee vrienden samen hun eerste caravan ontwierpen. In 1986 werden de eerste LMC campers gebouwd, en wel alkoof campers. Vervolgens werd het bedrijf in de jaren ‘90 onderdeel van de Erwin Hymer Group. Voor de lange levensduur van hun campers en caravans heeft LMC de Long Life Technologie ontworpen. Deze technologie maakt de LMC campers en caravans vochtbestendig, lichtgewicht en goed beschermd tegen weersinvloeden. Of dit nu kou of hitte is.

Sinds 2021 worden er alleen half integraal campers door LMC op de markt gebracht. Tweedehands zijn er nog wel andere soorten LMC campers te koop, zoals de integraal LMC Explorer en de alkoof LMC Liberty. LMC introduceerde recent nog de Element-serie. Dit zijn half-integraal campers die in twee verschillende indelingen verkrijgbaar zijn. Andere, nieuwe LMC half-integraal modellen zijn de Cruiser T en de Cruiser V. Ook op Campers.nl kun je kiezen uit een groot aanbod LMC campers. Tweedehands of helemaal nieuw, verkocht door dealers of door particulieren.

Benieuwd welke LMC campers er te koop staan? Klik op onderstaande links om de verschillende typen en modellen te bekijken.

Campers gevonden

Filteren

Van:
Tot:

resulaten

Ontvang nieuw aanbod per e-mail
Getoonde advertenties: - van
campers gevonden. Klik hier voor de resultaten.