Een Knaus camper kopen

Ben je op zoek naar een Knaus camper? Dan heb je een mooi campermerk gekozen, want Knaus laat al sinds 1960 vakantiedromen uitkomen. Knaus is een van de grootste caravan- en campermerken van Europa. De campers worden gebouwd door de Knaus Tabbert Groep, die naast Knaus ook bekende merken als Tabbert, Wilk, T@B, Bavaria Camp en Weinsberg op de markt brengen. Deze groep ontstond in 2001, doordat Knaus en Tabbert zich verenigden. Maar het merk gaat dus al veel verder terug. Al meer dan 50 jaar bouwt Knaus caravans en sinds 30 jaar Knaus campers.

Knaus campers zijn in meerdere soorten verkrijgbaar: half-integraal, integraal en buscampers. Deze in allerlei modellen uitgevoerd, zoals de Knaus Boxstar, Knaus Van Ti, de Knaus Sky Wave of de Knaus Sun. Bepaalde typen Knaus campers zijn ook in een Platinum editie verkrijgbaar. In deze Platinum campers zijn bijzonder veel opties toegevoegd. Zo heb je extra veel luxe en comfort tijdens je kampeervakantie. Ook op Campers.nl kun je kiezen uit allerlei soorten en modellen Knaus campers.

Benieuwd welke Knaus campers er te koop staan? Klik op onderstaande links om de verschillende typen en modellen te bekijken.

Campers gevonden

Filteren

Van:
Tot:

resulaten

Ontvang nieuw aanbod per e-mail
Getoonde advertenties: - van
campers gevonden. Klik hier voor de resultaten.