Dit zijn de 3 must have tassen voor tijdens het kamperen

01-05-2024 Redactie

Dit zijn de 3 must have tassen voor tijdens het kamperen

Dit zijn de 3 must have tassen voor tijdens het kamperen

Ga jij binnenkort kamperen, dan is een goede tas natuurlijk onmisbaar. Zo is het wel handig dat wanneer je bijvoorbeeld een flink eind gaat wandelen in het bos, je een goede tas bij je hebt waar je niet alleen alle spullen gemakkelijk mee kunt nemen, maar deze tas ook prettig zit en droog blijft op het moment dat het ineens flink begint te regenen. Omdat er ontzettend veel tassen zijn die eigenlijk best handig kunnen zijn tijdens het kamperen. Zo is het kopen van een goede rugzak een absolute aanrader. Rugzakken zijn namelijk eenvoudig mee te nemen en ideaal voor een actieve wandelvakantie in de bossen, maar ook wanneer je een wandeling gaat maken door de stad. Daarom hebben wij een selectie gemaakt van in totaal 3 tassen, waarvan wij vinden dat deze een absolute must have zijn voor tijdens het kamperen.

Rugzak

De rugzak is een veelzijdige tas en eigenlijk onmisbaar tijdens iedere vakantie. We hebben het in de inleiding al even genoemd, maar met een goede rugzak kun je alle kanten op. Ben je nu voornemens om online een rugzak te kopen, dan is het wel belangrijk dat je even goed kijkt naar het merk, model, materiaal en ook het formaat. Stel dat je op zoek bent naar een rugzak waar je zonder problemen uren mee rond kunt lopen in het bos, dan zal je tas aan wat andere eisen moeten voldoen, dan wanneer het gaat om een rugzak die je mee wilt nemen tijdens een wandeling door de stad.

Backpack

Ben je van plan niet zomaar een eindje te gaan wandelen, maar serieus te gaan hiken bijvoorbeeld? Dan is een normale rugzak natuurlijk niet goed genoeg, maar heb je een backpack nodig. Het voordeel van een backpack, is dat ze vaak net even wat fijner te dragen zijn en ook waterafstotend zijn. Mocht je dan onderweg een flinke bui regen krijgen, dan hoef je niet bang te zijn dat de inhoud van je backpack ook nat is. Zo kun je dus zonder problemen wat droge kleding meenemen en je, als het droog is, gewoon even omkleden.

Strandtas

Als we het hebben over kamperen, dan is een nieuwe strandtas kopen misschien niet het eerste waar je aan denkt. Maar wat nu als je heerlijk naar het zuiden van Spanje gaat met de caravan en daar met 25 of 30 graden wilt genieten van de zon? Wij kunnen je dan vertellen dat een strandtas ideaal is om je spullen in mee te kunnen nemen, zodat je niet iedere keer met je handdoeken en andere spullen in je hand hoeft te slepen.

Kies voor een tas die bij je past

De bovengenoemde tassen zijn maar een voorbeeld. Wel is de kans groot dat in ieder geval een goede rugzak je zal helpen. Wat met name belangrijk is, is dat je kijkt naar een tas die aan je wensen voldoet. Zo heb je namelijk niets aan een strandtas op het moment dat je gaat kamperen in de Ardennen.