Een camping starten in coronatijd

20-06-2020 Redactie

Een camping starten in coronatijd

Een camping starten in coronatijd

Voor veel zzp’ers is de coronatijd een keiharde klap in het gezicht. Velen kwamen zonder werk te zitten. Maar echte ondernemers kunnen natuurlijk niet stil blijven zitten. Dat blijkt ook wel uit dit interview op AD.nl met drie ondernemers die besloten om een camping te gaan bouwen. In slechts een paar maanden tijd hadden ze hun eigen camping in Drenthe.

Voor veel zzp’ers is stilzitten absoluut geen optie. Omdat voor veel zzp’ers in het begin van de coronacrisis het nog niet duidelijk was of ze een tegemoetkoming zouden krijgen, besloten de drie ondernemers Eva Hetharia (30), Frederik Noordhuis (31) en Sieko Noordhuis (28) zelf iets te ondernemen. Na een brainstorm sessie kwam een eigen camping opeens ter sprake. Toen dit idee eenmaal in de lucht zat kregen ze dit idee maar niet uit hun hoofd.

Eigen stukje land

Plotseling werden deze ondernemers ze een stukje grond aangeboden zonder een bestemmingsplan. Het stond in de sterren geschreven deze camping moest plaatsvinden! Ze grepen deze kans met alle zes de handen aan. Het was immers een zeer goede tijd om een camping in Nederland te starten des ondanks het risico. Hoe dat verder verliep, lees je op AD.nl

Zelf ook aan de slag?

Mocht dit je inspireren: je kunt ook zelf natuurlijk een camping beginnen. En heb je niet de beschikking over een groot stuk land, je eigen achtertuin kan ook altijd nog.

Meer lezen over bijzondere campings en kampeergebieden? Lees dan hier meer artikelen. Mocht je op zoek zijn naar een nieuwe camper of caravan, we hebben een groot aanbod te koop staan.