GoCanada: verken Canada in een camper

25-01-2020 Redactie

GoCanada: verken Canada in een camper

GoCanada: verken Canada in een camper

Altijd al een keer naar Canada op vakantie gewild? Dit op één na grootste land van de wereld is bij uitstek geschikt om met een camper te verkennen. Er zijn voldoende campings, het is er veilig en betaalbaar. Bij GoCanada zijn ze gespecialiseerd in het plannen van camperreizen door dit prachtige land.

Canada is een heerlijk vakantieland. Omdat het land zo groot is, is er veel rust. Dat maakt het land enorm veilig om doorheen te reizen. De criminaliteit is laag en de Canadezen zijn gastvrij. Natuurlijk is er ook veel natuurschoon te zien onderweg: natuurparken, regenwouden, gletsjers, wildlife en glooiende wegen. Tijdens een rondreis door Canada is elke dag anders.

Canada is een heerlijk vakantieland.
Canada is een heerlijk vakantieland.

Voorkeur voor westen

De ervaring bij GoCanada is dat ongeveer 70% naar het westen en 30% naar het oosten op vakantie gaat. De meeste mensen kiezen voor het westen, omdat daar het meest gevarieerde landschap te bewonderen is. Je kunt met een rondreis van 3 weken de Rocky Mountains doorkruisen en dan via de wijngaarden eindigen in de regenwouden op Vancouver Island. Onderweg heb je veel kans op het zien van beren, elanden of andere wilde dieren. Of wat dacht je van orka´s en walvissen? Genoeg te beleven dus.

Dit op één na grootste land van de wereld is bij uitstek geschikt om met een camper te verkennen.

Het team van GoCanada

“Become a bit Canadian!” Dit is de slogan van het team van GoCanada. Ze hebben alle uithoeken van het immense land bezocht, alle campers geprobeerd en al vele prachtige verborgen campings ontdekt. Met deze ervaring kun je rekenen op advies op maat. Of dit nu een rondreis is langs afgelegen wildernis-lodges aan de Canadese westkust of een skisafari in de Rocky Mountains is.

Meer informatie vind je hier: www.gocanada.nl/camperreizen

Groot aanbod in campers en caravans

Nog op zoek naar een camper of caravan? Op onze website staat een groot en actueel aanbod campers en caravans. Bekijk hier het aanbod. Voor meer mooie kampeergebieden klik je hier.