Uniek kamperen: slapen in een stadsbus!

21-07-2020 Redactie

Uniek kamperen: slapen in een stadsbus!

Uniek kamperen: slapen in een stadsbus!

Zorgeloos in een volledig uitgeruste stadsbus kamperen? Dat kan bij Camping De Lakens. De camping biedt een unieke kans om te overnachten in een zogenaamde ‘Beachbus’. Dit is hét icoon van de oude schoolbussen uit de Verenigde Staten. 

De bus is uiteraard van alle gemakken voorzien en waarschijnlijk zelfs meer dan je zou verwachten. Denk hierbij aan onder andere: een slackline, een hangmat, eigen toilet en dit allemaal op een hele mooie privé plek op de camping.

Alles is aanwezig om jouw unieke kampeerervaring compleet te maken. Een ingerichte keuken, handdoekenpakketten, de bedden zijn opgemaakt bij aankomst, de gastvrouw geeft een rondleiding en er staat een welkomstpakketje voor je klaar. Kijk meteen ook naar alle faciliteiten die je bij de beachbus krijgt.

De camping biedt een reeks van activiteiten. Van korren tot buitenbioscoop. Klik hier voor de volledige activiteiten lijst.

De omgeving

Vlak bij de Bloemendaalse strand, liggen de Kennemerduinen. De duinen zijn een deel van het Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Het gebied strekt over maar liefst 3800 hectare duinterrein. Een ware oase van rust tussen de bruisende Randstad en het brede Noordzeestrand. Het gebied staat bekend om de hoge duimzoom in het oosten van het duinterrein, met als hoogste punt de Brederodeberg (45meter) nabij Santpoort.

Eenmaal op de top is er zeer weids uitzicht. Over het Nationaal Park, over de zee, over Haarlem en bij goed zicht over Amsterdam. Alle routes van het park ontdekken? Kijk dan hier.

Benieuwd naar meer unieke kampeergebieden? Lees hier verder. Liever weg met je eigen camper of caravan? Bekijk ons gehele aanbod.