Etrusco T 7400 SBC: een trendy halfintegraal

08-01-2021 Redactie

Etrusco T 7400 SBC: een trendy halfintegraal

Etrusco T 7400 SBC: een trendy halfintegraal

De Italiaane camperbouwer Etrusco, onderdeel van de Hymer groep, komt met een nieuwe halfintegraal waar de laatste trends in camperland samenkomen. De Etrusco T 7400 SBC heeft enkele bedden achterin en een slimme face to face lounge. Dit zorgt voor een ruimtelijker interieur.

De face-to-face zithoek,  door anderen ook wel smart lounge genoemd, verovert in rap tempo het hart van de huidige generatie camperaars. Niet verwonderlijk, want in de dagelijkse praktijk is het een aangename opstelling. Vooral de zithoek doet veel ruimtelijker aan dan de traditionele treinzit. Niet alleen de zithoek maar ook de rest van het interieur komt dit ten goede. Het is dus niet verwonderlijk dat Etrusco een tweede face to face exemplaar aan de line-up in halfintegralen toevoegt. Tot nu was er alleen de QBC met queensbed en deze face to face zithoek. De Etrusco T 7400 SBC heeft enkele bedden achterin. Begrijpelijk, want dat is de meest verkochte indeling. Enkele bedden en een face to face lounge in een camper is daarmee een interessante combinatie voor de camperbezitter die van bewegingsvrijheid houdt.

Etrusco T 7400 SBC

Maten en gewichten van de Etrusco T 7400 SBC

Volgens de opgave van Etrusco heeft deze halfintegraal een leeggewicht van 2900 kilo. Bij een maximaal gewicht van 3500 kilo kan er dus nog 600 kilo aan bagage mee. Eventuele extra’s, zoals een hefbed boven de zithoek, gaat van het laadvermogen af. Er zijn dan wel twee extra slaapplaatsen met een bedmaat van 1,93 bij 1,32 meter. De face-to-face zithoek is optioneel ook nog om te bouwen tot een tweepersoonsbed. Deze heeft dan een bedmaat van 2 bij 1,15 meter. De enkele bedden achterin zijn 2,05 meter en 2,10 meter lang bij een breedte van 80 centimeter. Je maakt er desgewenst ook een extreem ruim driepersoonsbed van door het middendeel te vullen met de bijpassende kussens.

Etrusco T 7400 SBC

De keuken is voorzien van een kookplaat met drie pitten en een ronde wasbak. De koelkast heeft standaard een inhoud van 103 liter. Optioneel is er een keuze voor een groter exemplaar met 167 liter inhoud. De badkamer beschikt over  gescheiden douche en toilet.

Etrusco T 7400 SBC

De Etrusco T 7400 SBC is met deze indeling een ruime halfintegraal. De camper is 7,40 meter lang en heeft de 120 pk sterke Fiat Ducato als basis. Hij staat op het verlaagde Fiat-chassis en kost in Duitsland €47.190,- exclusief de BPM.

Meer informatie: etrusco.com

Op zoek naar een gebruikte Hymer camper? Kijk dan eens op CampersCaravans.nl