Gelderse Caravan Centrale wordt Gelderse Camper Centrale

04-05-2021 Redactie

Gelderse Caravan Centrale wordt Gelderse Camper Centrale

Gelderse Caravan Centrale wordt Gelderse Camper Centrale

Na ruim 45 jaar nieuwe en occasion campers en caravans verkocht te hebben van bekende A-merken, heeft de Gelders Caravan Centrale besloten volledig over te gaan op de verkoop van campers. En daar hoort ook een nieuwe naam bij, de Gelderse Camper Centrale.

Gelderse Camper Centrale

Een andere naam is niet de enige vernieuwing. De huisstijl van de Gelderse Camper Centrale is er op aangepast en meteen ook danig opgefrist. Een ander logisch gevolg is een nieuwe website. Niet alleen volgens de huidige stand der techniek maar ook zo vormgegeven en ingevuld dat je met een bezoek aan de site direct ziet en beleeft waar de Gelderse Camper Centrale voor staat. Een specialist in Hymer en Bürstner campers met een uitgebreide en volledig geoutilleerde werkplaats naast leverancier van alle onderdelen en accessoires om een nieuwe of jong gebruikte Hymer of Bürstner camper mee te personaliseren.

Gelderse Camper Centrale

Een showroom zoals er geen tweede is

Het meest in het oog springend van de koersverandering richting campers is de volledig verbouwde showroom. Ook met je ogen dicht kun je zien dat er niet over één nacht ijs gegaan is om het aanbod in campers zo te presenteren, dat deze ook echt tot hun recht komen. In een volgepropte loods lukt dat niet. Een camper wordt pas mooi in zijn natuurlijke habitat. En die is in de nieuwe showroom van de Gelderse Camper Centrale tot in perfectie nagebouwd.

Gelderse Camper Centrale

Voor de natuur is een hoofdrol weggelegd. De houten afwerking van de buitenzijde en de entree zorgen bij aankomst al voor een goede sfeer. Wanden bekleed met echt mos, veel groen, lichtwanden met een bostafereeltje, een smetteloze gietvloer en uitgekiende verlichting maakt het aantrekkelijke plaatje compleet. Daarbij is de nieuwe showroom juist niet helemaal volgezet met campers. De modellen die er staan krijgen alle ruimte zodat je er omheen kunt lopen, uitgebreid kunt bekijken, en ziet hoe je gedroomde bezit het gaat doen op een pittoreske natuurcamping. Want daar heeft de creatie van de Gelders Camper Centrale veel van weg.

Gelderse Camper Centrale

Joop Koot, initiatiefnemer van de Gelders Camper Centrale, “ons motto is en blijft: het hoeft niet groter, maar wel beter. Daarom hebben wij geïnvesteerd in een omvangrijke upgrade van onze locatie. We hebben hiervoor verschillende showrooms in het buitenland bezocht en besloten drie stappen verder te gaan. Ook hebben we de mensen van de Hymer en Bürstner fabrieken uitgenodigd om mee te kijken met onze plannen. Die waren zéér onder de indruk. Want hoe wij onze showroom hebben ingericht, is uniek in Europa”.

Gelderse Camper Centrale

Niet alleen is het bezichtigen van een camper is in de showroom van de Gelderse Camper Centrale een genoegen, tot zaken komen is dat ook. Er staan een tweetal kassen met veel groen die alle privacy bieden voor het bespreken van de prijs en andere details. De koffiecorner schenkt de beste koffie en heeft een aantal werkplekken onder een weelderig prieeltje voor wie even wil wachten op een servicebeurt in de werkplaats. En dan staat er ook nog een echte boom in de showroom waaronder je ook in een aangename campersfeer de juiste keuze kunt bestendigen.

Gelderse Camper Centrale

Meer informatie: www.geldersecampercentrale.nl